Antičević Marinović zbog lošeg engleskog izbačena s liste za Bruxelles?

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2013. u 09:27
Foto: Patrik Maček/PIXSELL

Odluka o tome što će se dogoditi s Ingrid Antičević-Marinović u rukama je premijera Zorana Milanovića.

Izgleda da nekadašnja ministrica pravosuđa Ingrid Antičević-Marinović  neće postati zastupnica SDP-a u Europskom parlamentu, kazao je visoki izvor u Vladi u razgovoru za Jutarnji list.

Odluka o tome što će se dogoditi s Ingrid Antičević-Marinović u rukama je premijera Zorana Milanovića, a on bi danas poslijepodne trebao članovima Predsjedništva SDP-a predstaviti popis kandidata za izbore 12 hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu koji će se održati 14. travnja. Konačna potvrda Milanovićeve liste očekuje se u subotu kada se sastaje Glavni odbor Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Prema posljednjim informacijama iz Vlade, čini se kako je procijenjeno da bi kandidiranje Ingrid Antičević-Marinović moglo imati negativne posljedice za zajedničku izbornu listu SDP-HNS-HSU, piše Jutarnji. Riječ je o reakciji na njezin nedavni nastup u Bruxellesu, kada se nije baš 'proslavila' svojim znanjem engleskog jezika. Zbog njenog lošeg nastupa ubrzo su se internetom, ali i u tiskanim medijima proširile brojne šale na njezin račun.  Uslijedila su i ozbiljna upozorenja kako političari s takvim  poznavanjem engleskog ne bi smjeli predstavljati Hrvatsku u važnim institucijama poput Europskog parlamenta. 

Komentari (6)
Pogledajte sve

bitno da ona nema ništa protiv dugih cijevi, a za engleski nije bitno [emo_smijeh]

Ona odlično govori engleski jezik i svatko tko tečno govori engleski to zna. Ona govori starim engleskim dijalektom koji se rijetko čuje.

Ma tko si uzima za pravo ocjenjivati njen engleski.To mogu samo prof. Linic i dr. Milanovic.

Sad bumo vidli koliki je Milanović autoritet i hoće li pokleknuti agresivnoj propagandi HDZ-a protiv Ingrid.

New Report

Close