Ina se protiv sve češćih pljački bori sigurnijim sefovima

Autor: Poslovni.hr , 09. studeni 2012. u 13:37
PXL

U sklopu modernizacijskog projekta Plavi koncept sve Inine benzinske postaje opremljene su vrhunskim drop-in sefovima, priopćili su iz Ine.

U sklopu modernizacijskog projekta Plavi koncept sve Inine benzinske postaje opremljene su vrhunskim drop-in sefovima, priopćili su iz Ine.

>>> Ovako tretiraju zaposlenike banaka koje su opljačkane

"S ciljem zaštite zaposlenika i potrošača te prevencije i smanjenja broja kaznenih djela na benzinskim postajama, novi sefovi udovoljavaju najvišim sigurnosnim standardima te imaju veći protuprovalni otpor, elektroničke brave s funkcijama odgode vremena, mogućnost memoriranja događaja i dojavnog alarma. Na taj način zaposlenici na Ininim benzinskim postajama nemaju pristup novcu nakon što ga pohrane u sef, već novcu pristupaju isključivo educirani zaposlenici zaštitarske tvrtke ovlaštene za prikupljanje novca. Osoblje na benzinskim postajama kod sebe nema ključeve od sefa niti je u mogućnosti otvoriti sef. Također, velik dio Ininih benzinskih postaja opremljen je nadzornim kamerama koje uz sefove čine sastavni dio projekta tehnološkog i sigurnosnog unapređenja rada naših postaja", navodi se u priopćenju.

„Riječ je o projektu koji predstavlja sastavni dio modernizacije cjelokupne Inine maloprodajne mreže. Uvođenjem ovakvih sefova osigurali smo primjenu najbolje prakse po pitanju sigurnosti i zaštite zaposlenika i potrošača što je znatno povećalo razinu sigurnosti na Ininim benzinskim postajama,“ rekao je Darko Markotić, Inin izvršni direktor Trgovine na malo.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno više od osamdeset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom. Do kraja godine Inina maloprodajna mreža bit će najveća modernizirana maloprodajna mreža u Hrvatskoj, poručuju iz Ine.

Komentari (1)
Pogledajte sve

oni koji su opljačkali Inu već odavno imaju sigurnije sefove, kasne

New Report

Close