Ina prodaje zgradu Naftaplina za koju mogu dobiti oko 180 milijuna kuna?

Autor: Poslovni.hr , 19. siječanj 2017. u 08:14
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Osim što je u samom centru Zagreba, što joj je već garancija za dobru cijenu, Inina zgrada u Šubićevoj vrijedan je dio hrvatske povijesti.

U Ininoj zgradi Naftaplina, u zagrebačkoj Šubićevoj ulici ne radi nitko. Imaju dovoljno prostora u Zagrebu za svoje potrebe, zbog čega bi ta atraktivna nekretnina mogla otići na bubanj. Tportal doznaje kako bi Ina za nju mogla dobiti od 120 do 180 milijuna kuna te kako će u budućnosti vjerojatno biti uredska zgrada ili hotel.

Osim što je u samom centru Zagreba, što joj je već garancija za dobru cijenu, Inina zgrada u Šubićevoj vrijedan je dio hrvatske povijesti. Naime, za vrijeme Domovinskog rata u podrumu te zgrade održavane su sjednice Vlade i Sabora. Između ostalog, Sabor je u upravo u toj zgradi8. listopada 1991. donio odluku o razdruživanju svih odnosa s Jugoslavijom, a to je dan koji Hrvatska slavi kao Dan neovisnosti.

Više o temi pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Tako se to radi. Rasprodaj svu imovinu, od dobivenih sredstava isplati bonuse po stranačkom ključu postavljenim menadžerima, i to onima koji će provesti otpuštanja navodnog viška zaposlenih uz nešto otpremnine i onda firmu bez imovine ponovo vrati državi po višestruko većoj cijeni.

New Report

Close