INA poziva studente da sudjeluju u virtualnom natjecanju Freshhh

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2016. u 11:06
Foto: freshhh.net

Studenti su pozvani da se prijave do 29. ožujka na stranici www.freshhh.net

Sedmu godinu zaredom INA poziva studente da se uključe u međunarodno virtualno natjecanje Freshhh u kojem se za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske dobit će priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja 25. svibnja sa studentima iz cijelog svijeta gdje mogu osvojiti bogate novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Na natjecanje su pozvani tročlani timovi studenata koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja. Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo veliki uspjeh među studentima u Hrvatskoj, je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području kojeg je i INA dio.

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se do 29. ožujka prijave na natjecanje putem stranice www.freshhh.net gdje su također objavljene sve informacije o natjecanju. O proteklim Freshhh natjecanjima i uspjesima hrvatskih timova više saznajte na Ininoj web stranici.

Komentirajte prvi

New Report

Close