Imamo savjete za još bolji doživljaj ljetovanja!

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2017. u 09:24
Foto: Promo

Donosimo pogodnosti koje će korisnicima Mastercard® kartica godišnji odmor učiniti neprocjenjivim iskustvom.

Početak turističke sezone u Hrvatskoj započinje u lipnju, njezin vrhunac je u kolovozu, a 75% svih turista dolazi tijekom tri ljetna mjeseca. Hrvatsku je 2015. posjetilo 14,3 milijuna turista, a 2016. 15,5 milijuna turista. Za ovakav rast svakako je zaslužan i procvat festivalskog turizma koji je Hrvatsku popularizirao kao idealnu ljetnu destinaciju za odmor i zabavu. Osim mnoštva turista koji prema istraživanjima u Hrvatskoj najčešće ostaju i nekoliko dana nakon završetka festivala, festivali nam donose i inovacije u načinima plaćanja, poput bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja. INmusic festival u Zagrebu, festival Ultra Europe u Splitu i Dubrovačke ljetne igre najpoznatiji su festivali u Hrvatskoj na kojima korisnici Mastercard i Maestro kartica imaju priliku ostvariti brojne pogodnosti.

Ako idete na INmusic festival…

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se na zagrebačkom Jarunu od 19. do 21. lipnja. I ove godine plaćanje na INmusicu bit će vrlo jednostavno i brzo. Naime, INmusic festival, po uzoru na velike svjetske festivale, nastavlja s uspješnom praksom korištenja novih tehnologija i modernih uvjeta pružanja usluga. Osim bezgotovinskom INmusic festivalskom karticom koju je moguće kupiti i nadopunjavati karticom na svim festivalskim TOP-UP lokacijama, plaćanje na svim festivalskim naplatnim mjestima bit će moguće i Mastercard i Maestro beskontaktnim karticama svih banaka.

Ako idete na festival Ultra Europe…

Ovogodišnji festival Ultra Europe – jedan od najvećih i najpoznatijih festivala elektronske glazbe u svijetu – održat će se od 14. do 16. srpnja na Poljudu u Splitu. Korisnici Mastercard i Maestro kartica festivalsku narukvicu mogu napuniti bez naknade te ostvariti 10% popusta za kupnju promotivnih proizvoda u iznosu od 250 kn Mastercard i Maestro karticama. Osim toga, samo korisnici regularnih i beskontaktnih Mastercard i Maestro kartica mogu karticama kupovati hranu i piće u posebnim objektima za vrijeme trajanja Ultra Europe festivala. Korisnici Mastercard kartica mogu doživjeti i ekskluzivan VIP pristup backstageu na festivalu Ultra Europe putem platforme Priceless Croatia (www.priceless.com/croatia).

Ako idete na Dubrovačke ljetne igre…

Dubrovačke ljetne igre su najznačajnija kulturna manifestacija u zemlji koja već gotovo sedam desetljeća Dubrovnik na 47 dana pretvara u jedinstvenu svjetsku pozornicu kulture i umjetnosti, a korisnici Mastercard i Maestro kartica mogu ostvariti popust od 10% prilikom kupnje ulaznica za jedan od brojnih dramskih, glazbenih ili plesnih programa – online preko sustava ulaznice.hr te u prodajnim uredima u Dubrovniku. Uz to, kupnjom ulaznica u iznosu od najmanje 500 kuna korisnici dobivaju voucher za 30% popusta na službene suvenire festivala. Mastercard je ujedno pokrovitelj jednog od najatraktivnijeg glazbenog programa ovogodišnjeg izdanja Igara – koncerta hvaljene britanske pjevačice Zare McFarlane čija je nagrađivana glazba profinjena kombinacija jazza i soula. Publika će u koncertu moći uživati 24. kolovoza.

Ali to nije sve…

Osim raznih pogodnosti na festivalima, za sve korisnike Mastercard kartica tu su i brojna druga iznenađenja u restoranima, barovima, klubovima, hotelima, hostelima i apartmanima diljem Hrvatske, među kojima su i klub Noa na otoku Pagu, hostel Swanky Mint u Zagrebu te 60 obiteljskih i malih hotela diljem Jadrana. Pogodnosti korisnici Mastercard kartica ostvaruju i pri kupnji ulaznica preko online platforme Croatia Tickets te pri plaćanju vožnji Eko taxijem.

Popis svih mjesta na kojima je moguće ostvariti pogodnosti provjerite na http://www.mastercard.com/hr/consumer/index.html i www.priceless.com/croatia

Komentirajte prvi

New Report

Close