Ičići dobivaju hotel s četiri zvjezdice, već stižu rezervacije za iduće ljeto

Autor: Poslovni.hr , 23. rujan 2016. u 13:51
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

U ovom slučaju, riječ je o izgradnji Remisens Hotela Giorgio II, četverozvjezdanog hotela brenda Remisens Hotels.

Na mjestu nekadašnjeg motela Ičići, koji je u prvoj polovici ove godine srušen do temelja te je jedan dio opatijske povijesti nestao, započela je izgradnja novog, prvog ičićanskog hotela. Bageri i kamioni su »zauzeli« gradilište, jer čim je rujan ušao u svoju drugu polovicu, diljem Opatije je započela i nova sezona različitih radova koji su tijekom ljeta, zbog turizma, privremeno bili zabranjeni.

U ovom slučaju, riječ je o izgradnji Remisens Hotela Giorgio II, četverozvjezdanog hotela brenda Remisens Hotels, koji će biti izgrađen iznad opatijske obalne šetnice -lungomara te će predstavljati izvrstan odabir za obiteljski odmor, piše Novi list.

Moderni hotel na pet katova imat će 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva te će za obitelji s djecom nuditi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji – tako bar piše na web stranicama tvrtke Liburnia Riviera Hoteli, putem kojih je već sada moguće iduće turističke sezone rezervirati sobu u još neizgrađenom hotelu – najavljuju ga kao novinu u 2017. godini. 

Komentirajte prvi

New Report

Close