Iako su platili sve račune, u sandučiću ih dočekale opomene

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2013. u 11:15
Guliver/Thinkstock

Krivi, odnosno već plaćeni računi, kako tvrde u HEP-u, nisu naplaćeni niti će biti.

Potrošači HEP Toplinarstva su uz račune za veljaču dobili i opomenu za siječanj. U tome ne bi bilo ništa čudno da svoj račun nisu podmirili. Naime,  gradski distributer toplinske energije poslao im je račun s opomenom pa su se brojni zbunjeni građani požalili i Večernjem listu. 

Pogrešku su priznali i u HEP Toplinarstvu. 'Kod određenog broja kupaca kategorije kućanstva zbog pogreške u elektroničkom prijenosu podataka na računima za toplinsku energiju za veljaču ove godine u tekstu napomene naveden je pogrešan podatak',  kazao je direktor HEP Toplinarstva Robert Krklec za Večernji list.  Račune s opomenom HEP je poslao svima, no s napomenom da su neutužive. 'Pogrešan podatak o stanju nepodmirenih neutuženih obveza, odnosno o dugovima za toplinsku energiju, dobili su svi kupci bez obzira na to jesu li dužnici ili nisu', kazali su distributeri.

Krivi, odnosno već plaćeni računi, kako tvrde u HEP-u, nisu naplaćeni niti će biti. 'Ispričavamo se kupcima, svi građani koji su dobili takve račune, neka iste zanemare te ih ne plaćaju',  poručili su iz HEP-a.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pokvarenjaci .
To su namjerno napravili .
Znaju da jedan dio korisnika , naročito penzioneri , odmah idu platiti uplatnice .

New Report

Close