I dva hrvatska smještajna objekta među 260 u svijetu s nagradama Booking.coma

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. ožujak 2015. u 16:17
Foto: Thinkstock

Nagrađeni objekti ponijet će ‘oznaku različitosti’ uz svoje profile na Booking. comovoj internetskoj stranici te će biti istaknuti i na Booking’s Best internetskoj stranici.

Vodeći svjetski rezervacijski portal Booking.com dodijelio je nagrade "Booking's Best" u nekoliko kategorija za 260 smještajnih objekata od ukupnih 600 tisuća koliko ih ima u svojoj ponudi, a među nagrađenima su i dva objekta iz Hrvatske – Luxury Rooms Lucija&Luka iz Splita te obiteljsko imanje Krizmanić Family B&B u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Kako su u utorak izvijestili iz zagrebačkog ureda Booking.coma, nagrade su dodijeljene temeljem više od 40 milijuna provjerenih recenzija korisnika iz cijelog svijeta, a bilo da se radi o najukusnijem doručku, najegzotičnijoj lokaciji ili najboljoj vrijednosti za novac, nagrade Booking's Best odaju priznanje detaljima ponude.

Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka iz Splita dobio je nagradu Booking.coma u kategoriji 'mladi parovi', dok je obiteljsko imanje Krizmanić Family B&B nagradu odnijelo u kategoriji 'evergreens'. Nagrađeni objekti ponijet će 'oznaku različitosti' uz svoje profile na Booking. comovoj internetskoj stranici te će biti istaknuti i na Booking's Best internetskoj stranici na kojoj je moguće pronaći listu nagrađenih smještajnih objekata.

Nagrade Booking's Best dobivaju smještajni objekti koji su dobili visoke ocjene korisnika prema specifičnim kriterijima, a ove godine je i povećan broj kategorija za te nagrade s uvrštenjem primjerice objekata koji imaju najbolje koktele do onih za odlične origamije od ručnika i drugih.

Komentirajte prvi

New Report

Close