HUPS organizira prezentaciju dvaju važnih međunarodnih standarda iz domene poslovnog savjetovanja

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2016. u 11:05
FOTO: Shutterstock

U utorak, 29. studenog 2016. u hotelu ARCOTEL Allegra u Zagrebu Hrvatska udruga poslovnih savjetnika prezentirat će dva važna međunarodna standarda.

Hrvatska udruga poslovnih savjetnika (HUPS), kao punopravna članica ICMCI (International Council of Management Consulting Institutes) i FEACO (Fédération Européenne des Associations de Conseils en Organisation) kao jedan od ciljeva svoga djelovanja ima podizanja kvalitete savjetodavnih usluga u Republici Hrvatskoj u skladu s međunarodnim standardima. Sukladno tom cilju, HUPS organizira prezentaciju dvaju važnih međunarodnih standarda iz domene poslovnog savjetovanja:
 
§  ISO 20700 – Smjernice za usluge poslovnog savjetovanja
§  ICMCI Certified Management Consultant – CMC©
 
ISO 20700 je standard koji se odnosi na organizacije pružatelje usluga poslovnog savjetovanja, regulira pružanje usluga poslovnog savjetovanja, a nastao je kao nadogradnja europske norme EN 16114:2011 – Usluge poslovnog savjetovanja. I europska norma i ISO standard usmjereni su podizanju transparentnosti i jačanju razumijevanja između klijenata i pružatelja usluga poslovnog savjetovanje, kako bi se ostvarili bolji rezultati u projektima poslovnog savjetovanja. ISO 20700 je u završnoj fazi razvoja, a njegova se objava očekuje u 1. kvartalu 2017. godine
 
ICMCI CMC© je standard temeljem kojega se certificiraju individualni poslovni savjetnici koji udovoljavaju postavljenim profesionalnim i etičkim kriterijima, te imaju kompetencije, znanja i vještine potrebne za pružanje kvalitetne usluge poslovnog savjetovanja.
 
U HUPS-u vjeruju da se primjenom navedenih standarda u poslovnom savjetovanju može značajno unaprijediti kvaliteta usluge poslovnog savjetovanja u Hrvatskoj. 
 
Program:
          8:45 –    9:00         Prijava
          9:00 –    9:45         Standard ISO 20700 – Smjernice za usluge poslovnog savjetovanja
          9:45 – 10:30         Standard ICMCI Certified Management Consultant – CMC©
        10:30 – 11:15         Neformalno druženje

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close