Humana dimenzija Božića u Bakru

Autor: Poslovni dnevnik , 21. prosinac 2016. u 21:59
Program započinje marendom uz Cooking show kuhara Kristiana Kozmića

Tradicionalna manifestacija.

Bliži se završni dio programa manifestacije Božić u Bakru, koja se već tradicionalno održava u prosincu uz mnoštvo raznovrsnih događanja.

Za kraj su oprganizatori pripremili veliku humanitarnu akciju za dječju bolnicu Kantrida i socijalnu samoposlugu Kruh sv. Elizabete u Rijeci. Program započinje u petak zajedničkom marendom uz Cooking show kuhara Kristiana Kozmića i predstavljanje kuharice Primorski pijat u Gradskom vrtu u Bakru.

U večernjim satima slijedi Noć božićnih želja – humanitarna akcija za dječju bolnicu Kantrida i socijalnu samoposlugu Kruh sv. Elizabete Rijeka u organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i udruge Društvo sportske rekreacije Krasica uz pomoć škola, vrtića te brojnih udruga i pojedinaca s područja Grada Bakra.  Zabavni program će se održati u Domu kulture Matija Mažić Bakar. U sklopu programa prodavati će se kalendari i lampioni, a svi prisutni moći će napraviti i lijepu prigodnu fotografiju za uspomenu u fotografskom kutku Filipa Koludrovića s Božićnim željama na pločicama dobrih želja.  Oni malo mlađi mogu se prepustiti stručnim rukama Aleksandre Domijan u ocrtavanju lica božićnim motivima. Puštanje lampiona božićnih želja biti će na Žalu ribara u 20 sati. 

Komentirajte prvi

New Report

Close