HULT je otvorio svoja vrata u Zagrebu

Autor: Objava za medije , 22. travanj 2014. u 09:59
Press foto

U srijedu je u prostorijama HGK na Novoj Cesti HULT International održao uvodno predavanje hrvatskoj poslovnoj sceni.

U srijedu je u prostorijama HGK na Novoj Cesti HULT International održao uvodno predavanje hrvatskoj poslovnoj sceni.

Associate Director of Recruiting –  Francesco Farne je zainteresiranoj publici predstavio tri programa škole – Executive MBA, One-year MBA i Bachelor of Business administration. Executive MBA je program namijenjen top menadžmentu kako sadržajem, tako i koncepcijom predavanja. Predavanja su koncipirana tako da polaznik u prosjeku izbiva sa posla dva dana u mjesecu. Ukupno trajanje programa je dvije godine.

One-year MBA je jednogodišnji program koji nudi teorijsku podlogu, ali i neophodna praktična iskustva. Njegova posebnost je u tome što su ga dizajnirali upravo poslovni stručnjaci i što je su u programu prisutni poslovnjaci iz cijelog svijeta – 140 nacionalnosti polaznika i studij u Londonu, Šangaju i New Yorku.

Bachelor of Business administration je prvi i trenutno jedini dodiplomski program na svijetu koji omogućuje studiranje na dva kampusa, u Americi i Velikoj Britaniji. U Bachelor programu studenti usvajaju temeljna znanja o  međunarodnom poslovanju, putuju na studijske ture u Ameriku, Veliku Britaniju, Srednji istok ili Kinu te sudjeluju u rješavanju stvarnih poslovnih izazova.

Nakon predavanja su, u malo manje formalnoj atmosferi, predstavnici HULT-a International bili na punom raspolaganju za individualne razgovore i pitanja sa zainteresiranim sudionicima. Polaznica iz Slovenije – Urška Kačičnik je podijelila svoje iskustvo studiranja na HULTu i kako je provela gotovo godinu dana i Šangaju, Americi i Sao Paulu. Rekla je da je to iskustvo koje joj je promijenilo život i pomoglo joj da se upozna sa mnogim kulturama sa kojima ne bi imala prilike komunicirati da je išla na neki lokalni MBA program.

Komentirajte prvi

New Report

Close