HT ‘kupio’ naše klubove u Europi

Autor: Darko Bičak , 25. srpanj 2018. u 22:00
Uskoro nova nogometna uzbuđenja na televiziji/Tomislav Miletić/PIXSELL

Na MAXtv-u će se prenositi kvalifikacijske utakmice Dinama, Hajduka, Rijeke i Osijeka, te one u UEFA ligi.

Nakon što im je Vipnet "ukrao" prava na utakmice Lige prvaka za naše tržište u naredne tri godine, Hrvatski telekom je zacementirao svoja prava na UEFA Ligu.

Naime, Hrvatski telekom je potpisao dugoročne ugovore s četiri najveća hrvatska nogometna kluba – GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, HNK Rijeka i NK Osijek kako bi ih dodatno podržao u njihovim nastupima u europskim natjecanjima, objavili su iz te tvrtke. 

Kolijevka reprezentacije
Pojašnjavaju da će, zahvaljujući proširenoj suradnji s četiri najveća hrvatska nogometna kluba, obožavatelji nogometa od ove godine samo na njihovoj platformi MAXtv moći pratiti sve kvalifikacijske utakmice hrvatskih klubova u borbi za europske lige. Također, ekskluzivno na MAXtv-u od ove godine moći će se pratiti borbe domaćih klubova u UEFA Europskoj ligi. Iz HT-a ističu da su posebno ponosni na podršku koju daju hrvatskoj nogometnoj ligi.

"Domaći klupski nogomet kolijevka je Vatrenih, što najbolje ilustrira činjenica da su čak 20 od 23 srebrna Vatrena iz Rusije iskustvo stekli trčeći upravo po travnjacima Hrvatski telekom Prve lige (1. HNL). Tako je primjerice Josip Pivarić ostvario čak 169 nastupa u HNL-u, Danijel Subašić njih 136, Domagoj Vida je odigrao 134 utakmice HNL-a, Mario Mandžukić njih 132, Andrej Kramarić njih 128, Luka Modrić čak 112 utakmica, a Šime Vrsaljko 90 utakmica.

Viceprvaci svijeta, dok su igrali u Hrvatskoj, bili su čak 43 puta prvaci 1. HNL-a, a 27 puta osvojili su Hrvatski nogometni kup", kažu iz HT-a. Richard John Brešković, direktor marketinga Hrvatskog telekoma, naglašava da je HT oduvijek uz hrvatski nogomet.

Stasanje nove generacije
"Koliko se ulaganje u hrvatski nogomet isplati pokazuje sjajni uspjeh ove generacije Vatrenih u Rusiji. Ono što osobito veseli jest činjenica da hrvatski nogomet ima osiguranu budućnost, a uz nadolazeće buduće zvijezde poput Lovre Majera, Nikole More, Ante Ćorića, Josipa Brekala, Michele Šega, Nikole Vlašića, Petra Bočkaja i druge uvjereni smo da je ona blistava. Hrvatski telekom nastavlja s podrškom hrvatskom nogometu i stasanju nove generacije Vatrenih", kaže Brešković.

Naime, HT je posljednjih sedam godina sponzor hrvatskog nogometa kroz sponzorstvo hrvatske nogometne reprezentacije i Hrvatski telekom Prve lige (HNL), a najavljuju da će  korisnici MAXtv-a i sljedeće tri natjecateljske sezone moći pratiti sve utakmice Hrvatski telekom Prve lige (HNL). 

Komentirajte prvi

New Report

Close