HSS razočaran datumom izbora za Europski parlament

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. ožujak 2013. u 16:08
Ivo Josipović (Foto: Patrik Maček/PIXSELL)

HSS smatra kako je datum izbora hrvatskih zastupnika u Europski parlament ishitren te strahuju kako na takav način Hrvatsku u konačnici neće zastupati najkvalitetniji ljudi.

 HSS je poručio danas predsjedniku republike Ivi Josipoviću kako ih je razočarao odabirom datuma izbora za Europski parlament, koji bi se trebali održati odvojeno od lokalnih izbora, upitavši ga zašto su nasjeli na uskostranačke interese Kukuriku koalicije.

U današnje vrijeme kada se režu sredstva za poljoprivredu, kada se smanjuju plaće, kada je sve više nezaposlenih predsjednik države i Kukuriku vlada očito smatraju kako imamo viška sredstava u državnom proračunu za odvojene izbore te tako bespotrebno rasipaju milijune kuna, poručili su HSS-ovci u svom priopćenju. Osim pitanja visokih troškova postavlja se, ističu, i pitanje učinkovitosti tako brzih izbora s obzirom da su to prvi izbori za EU parlament u RH i građani još uvijek nisu upoznati s načinom rada Europskog parlamenta.
 

HSS smatra kako je datum izbora hrvatskih zastupnika u Europski parlament, 14. travnja, ishitren te strahuju kako na takav način Hrvatsku u konačnici neće zastupati najkvalitetniji ljudi. Ponašate se kao pijani milijarderi dok narod nema za kruh. Sramotno je da u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno hrvatski građani nalaze ostvarujete svoje uskostranačke interese, poručili su HSS-ovci vladajućima.

Komentirajte prvi

New Report

Close