HSP AS ‘slučajnom’ premijeru: Napadati Ružu nije primjereno

Autor: Agencija VLM , 16. travanj 2013. u 17:27
Ruža Tomašić; Photo: Borna Filic/PIXSELL

Govor mržnje usmjeren prema našoj predsjednici stranke, saborskoj zastupnici i euparlamentarki Ruži Tomašić nije primjeren vremenu i trenutku, smatraju u HSP AS-u.

HSP AS oglasio se u utorak propćenjem u kojem je iznio svoje dojmove o dobrom plasmanu na europskim izborima te komentirao govor premijera Zorana Milanovića o njihovoj uzdanici Ruži Tomašić.

– Slučajni premijer, slučajne Vlade RH nakon veličanstvene pobjede liste "Dvanaest veličanstvenih", koalicije HDZ, HSP AS i BUZ ostao je dosljedan svojoj nedosljednosti. Revoltiran ubrzanim slomom i skorim krajem tzv. Kukuriku koalicije još jednom je pokazao da nije sposoban i stručan voditi Hrvatsku u ovim presudnim trenucima. Govor mržnje usmjeren prema našoj predsjednici stranke, saborskoj zastupnici i euparlamentarki Ruži Tomašić nije primjeren vremenu i trenutku. HSP AS zna i znat će zaštititi nacionalne interese Republike Hrvatske preko svoje euparlamentarke Ruže Tomašić, ali zna i znat će zaštititi i svoju predsjednicu i legalno izabranu predstavnicu hrvatskog naroda u tom visokom europskom predstavničkom tijelu – napominju u stranci te ujedno ''hrvatskom i napaćenom narodu zahvaljuju na ukazanom povjerenju, na političkoj mudrosti i obaćevaju da HSP AS i Ruža Tomašić nisu i nikada neće iznevjeriti njihovo povjerenje.

– Kada imate jasne i nepromjenjive političke ciljeve vrlo je lako naći političke mehanizme kako njih i ostvariti. HSP AS završio je jednu svoju dionicu okupljanja i ujedinjenja pravaške scene, a zajedno sa svojim političkim partnerima ulazi u završnicu realizacije svojih političkih ciljeva. Zajedno sa svojim političkim saveznicima, HDZ-om i BUZ-om zatomili smo svoje parcijalne interese i poslali poruku svim domoljubnim snagama da nam se priključe kako bi svi zajedno što prije smijenili aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast na razini RH. Za kraj poruka slučajnom premijeru, slučajne Vlade RH da u 21. stoljeću medicina jako brzo napreduje te su velik izgledi da će i za njega biti lijeka – piše na kraju priopćenja koje potpisuje glavni tajnik HSP AS-a Pero Ćorić.

Komentirajte prvi

New Report

Close