Hrvatska bolnica u društvu 10 najboljih europskih tvrtki

Autor: Marija Crnjak , 07. svibanj 2017. u 21:59
Priznanje je primila Jadranka Primorac

Priznanje na natjecanju European Business Award izborila u konkurenciji od 33.000 tisuće konkurenata.

Specijalna bolnica Sveta Katarina izabrana je među deset najboljih europskih institucija na natjecanju European Business Award, u kategoriji The Award for Customer Focus (Nagrada za posvećenost korisniku).

Ta hrvatska privatna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u finale natjecanja ušla je kao jedina zdravstvena institucija Europe, a plasman među deset najboljih izborila je u konkurenciji od 33 tisuće poslovnih subjekata iz 34 države na ovogodišnjem natjecanju, objavili su iz bolnice.  

Odluci je prethodio niz eliminacijskih procesa, kao i javna prezentacija u Londonu pred članovima sudskog vijeća. U ocjenjivanju najboljih europskih kompanija sudjelovali su uglednici iz poslovnog svijeta, akademske zajednice i politike među kojima su i Yves Leterme, bivši belgijski premijer, Karel De Gucht, bivši povjerenik Europske komisije za trgovinu, Wim Kok, bivši premijer Danske i niz drugih.

"Dodjela nagrade direktno se prenosila širom svijeta putem video linka, a izvješća o dobitnicima prenose najugledniji svjetski mediji", pohvalili su se nakon objave rezultata iz Sv. Katarine. "Zahvaljujem vodstvu European Business Award koji je prepoznao rad naše institucije. Posebno želim zahvaliti djelatnicima bolnice Sv. Katarina koji su svojim radom i izvrsnošću pokazali da smo u samom svjetskom vrhu", izjavila je Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnice. 

Komentirajte prvi

New Report

Close