HRT se ispričao gledateljima zbog prekida u emitiranju Dnevnika

Autor: Poslovni.hr/H , 23. srpanj 2017. u 09:00
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatska radiotelevizija (HRT) uputila je u subotu navečer ispriku gledateljima zbog prekida u emitiranju središnjeg Dnevnika HTV-a, do koje je došlo zbog, kako je rekla voditeljica nakon što je emitiranje nastavljeno, “teške havarije u tehnici”.

"Zahvaljujući brzoj reakciji mjerodavnih službi te uredničke i tehničke ekipe emisija je u svega nekoliko minuta u cijelosti premještena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtog programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) iz kojega je uspješno nastavljeno njezino emitiranje. Hrvatska radiotelevizija ovom prigodom zahvaljuje svim gledateljima na razumijevanju te svojim zaposlenicima na brzoj reakciji, zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premještanje emisije i njezino daljnje nesmetano emitiranje", stoji u isprici HRT-a.

Komentari (7)
Pogledajte sve

meni je Robert Knjaz super, i one stare i ove nove emisije.

..Barbosa….hoćeš reći- da umišljeni novinar i spiker – napravi reportažu-…. a onda mu poremećeni
djleatnik u tehničkoj službu …shjebe prilog …?

Zašto im dajete tako male plaće.. ..muče se na terenu, …rade najzahtjevnije stvari oko montaže i sl…
a Vi nadrljate malu reportažu, veselo je pročitate na blesimetru, i mislite da je sve to Vaš trud….?

a da priznate da je program namjeno miniran uslijed teškog nereda, tj sukoba koruptivnih frakcija unutar HRTa te prihodovnih razlika gdje vam operativa ima i do 5x manji dohodak od programa i uredništva


Ne znam što se dogodilo…jesu li uslišali molbe gledatelja…………ali , iskreno rečeno
JA SE OD HRT PROGRAMA – ne odvajam………..

Da ti preporucim nesto dobro za pogledati. Postoji jedan jako dobar film “Requiem for a Dream”. Film pokazuje da pretjerano konzumiranje televizije moze dovesti do jednako fatalnih posljedica kao i konzumiranje heroina.

New Report

Close