HPB: Vlada će danas odlučiti o odbijanju ponude Erste banke

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2013. u 10:44
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska poštanska banka (HPB) očitovala se na stranicama Zagrebačkoj burzi na članak objavljen na portalu Poslovni.hr pod naslovom “OTP odustao od HPB-a, a Erste srezao ponudu?”.

Hrvatska poštanska banka (HPB) očitovala se na stranicama Zagrebačkoj burzi na članak objavljen na portalu Poslovni.hr pod naslovom "OTP odustao od HPB-a, a Erste srezao ponudu?".

"U cilju točnog informiranja, obavještavamo investicijsku javnost da su za današnju sjednicu Vlade Republike Hrvatske predložene sljedeće točke dnevnog reda: 

– Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o provedenoj analizi i ocjeni pristigle obvezujuće ponude Erste&Steiermärkische Bank d.d. za kupnju dionica društva Hrvatska poštanska banka d.d. 

– Prijedlog odluke o neprihvaćanju obvezujuće ponude Erste&Steiermärkische Bank d.d. za kupnju dionica Hrvatske poštanske banke d.d. 

Nakon završetka sjednice Vlade izvijestit ćemo investicijsku javnost o donesenim odlukama", kažu iz HPB-a.

U međuvremenu je objavljeno da se obustavlja trgovanje dionicama društva HPB d.d.  Mjera traje dok javnost ne bude potpuno i točno informirana o odluci Vlade Republike Hrvatske o neprihvaćanju obvezujuće ponude društva Erste&Steiermärkische Bank d.d. za kupnju dionica HPB d.d. Obrazloženje odluke pročitajte ovdje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close