HPB s Poštom i CO priprema snažniji tržišni nastup

Autor: Poslovni.hr , 27. listopad 2014. u 11:30
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska poštanska banka snažniji tržišni nastup priprema zajedno s partnerima Hrvatskom poštom i Croatia osiguranjem, priopćeno je iz HPB-a.

Hrvatska poštanska banka snažniji tržišni nastup priprema zajedno s partnerima Hrvatskom poštom i Croatia osiguranjem, priopćeno je iz HPB-a.

Rezultati dosadašnje suradnje HPB-a s Poštom i Croatijom te pripreme za novu zajedničku ponudu financijskih usluga i jačanje konkurentnosti triju institucija bili su tema nedavnog kolegija održanog u Rovinju na inicijativu Banke.

Predsjednici uprava partnerskih kompanija Alen Premužak iz Hrvatske pošte, Sanel Volarić iz Croatia osiguranja i Tomislav Vuić iz HPB-a suglasni su da je pravi trenutak za jače strateško povezivanje i širenje poslovanja. Potencijal i interes za snažnije partnerstvo postoji i kompanije već pripremaju zajedničke projekte.

Cilj je klijentima omogućiti kvalitetniji financijski servis i donijeti novu vrijednost hrvatskom financijskom tržištu. Jedan od planova je da se poštanski uredi koji predstavljaju najveću nacionalnu maloprodajnu mrežu za svakodnevne financijske usluge bolje iskoriste i u kratkom roku postanu mjesta kvalitetne, atraktivne i konkurentne ponude Pošte i HPB-a.

Također, bankoosiguranje kao kanal kroz koji će ubuduće dolaziti sve više osiguranja otvara mogućnost širenja suradnja CO-a i Banke koja kontinuirano povećava prodaju polica domaćeg osiguravatelja. Najavljena je i mogućnost povezivanja odnosno uvođenja drugih zajedničkih proizvoda.

Susret čelnika triju partnerskih institucija organiziran je u sklopu kolegija na kojem je menadžment Hrvatske poštanske banke razgovarao o njezinoj tržišnoj poziciji i razvoju, zaključuje se u priopćenju.   

Komentirajte prvi

New Report

Close