Hotel Maestral**** u Novigradu stasao na tradiciji istarske gostoljubivosti, nudi moderan pogled na Mediteran

Autor: Sponzorirani članak , 05. svibanj 2015. u 09:17
Foto: Maestral

Nenametljiv, no dotjeran, hotel Maestral daje naglasak na jednostavan užitak.

Budući da je od mora udaljen svega 150 metara, Maestral će posebno odgovarati onima koji svaki trenutak ljetovanja žele provesti na plaži, koristeći svoj godišnji odmor za plivanje, sunčanje i sportove na vodi.

S druge strane, samo ga 800 metara dijeli od pitoresknog obalnog gradića Novigrada koji će znatiželjnog gosta zagolicati raznolikim ljetnim događanjima i izmamiti pokoji odlazak u grad.

Kongresi, konferencije i poslovni sastanci

Sa svojih pet dvorana za sastanke, hotel Maestral u Novigradu i široj okolici slovi kao mjesto za kongrese i sastanke različitih veličina i trajanja. Bilo da je riječ o znanstvenom skupu, skupštini udruge ili poslovnom sastanku, potpuno opremljeni kongresni kapaciteti uspješno će udovoljiti vašim zahtjevima.

Hvaljena kuhinja i više no udoban smještaj samo su neki od elemenata uhodane i provjerene kongresne ponude hotela.

Sadržaji:

  • velika konferencijska dvorana kapaciteta do 180 mjesta sa svom potrebnom opremom

  • mala dvorana kapaciteta do 80 mjesta

  • nekoliko manjih kongresnih dvorana za poslovne sastanke, bankete i druge društvene događaje

  • sve su dvorane klimatizirane

  • u svim je dvoranama dostupan bežični pristup internetu (WLAN)

Wellness

Nakon kongresa, konferencije ili poslovnog sastanka opustite se u bogatoj ponudi wellness centra.

Uređen prema najvišim standardima na 2.500 kvadrata, wellness centar nudi prozračnu teretanu s više od 30 sprava, 25-metarski bazen, whirlpool, luksuznu VIP sobu za dvoje, masaže bazirane na ajurvedi, tajlandskoj masaži, tretmane ljepote te još mnogo toga. Saune su redom rađene u istarskom kamenu i imaju pogled na živopisni gradić Novigrad. Uređen u suvremenom minimalističkom stilu, wellness centar okuplja sve što trebate za potpun oporavak duha i tijela te očaravajući doživljaj: probudit će vaša osjetila i osnažiti svijest vašeg tijela i duše. Otkrit ćete mjesto o kojem ste oduvijek sanjali, a koje vam nudi idealno uživanje uz fitness, spa i tretmane za lice i tijelo, i ostalu bogatu ponudu koja je kreirana i prilagođena vašim potrebama. 

New Report

Close