Holy: Prvo treba skočiti, pa reći hop

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. svibanj 2014. u 23:46
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

EU IZBORI Holy: prvo treba skočiti, pa reći hop

 Mirela Holy, predsjednica ORaH-a i prva na listi te stranke za izbore za Europski parlament večeras je u izbornom stožeru stranke rekla da ne želi komentirati sadašnje rezultate anketa, jer prvo treba skočiti, pa tek onda reći hop.

Upitana zašto je skromna i ne želi komentirati ankete o rezultatima izbora koje joj daju jedno sigurno mjesto, a možda i dva, istaknula je da "zato što nije gotovo, dok nije gotovo".

"Sve ovo je još uvijek na razini anketa, a ja sam malo predugo u politici i bilo je različitih iznenađenja u bivšoj stranci u kojoj sam bila (SDP), pa mislim da prvo treba skočiti, pa tek onda reći hop", poručila je Holy.

Upitana bi li ih jedan mandat zadovoljio, Holy je rekla da su si kao cilj postavili da pređu izborni prag, a sve iznad toga smatrat će jako dobrim rezultatom i "bit će, naravno, ludi od sreće".

"Za sada su nam ankete išle u prilog, ali još treba pričekati da se prebroje svi glasovi", ustvrdila je Holy.

Izjavu premijera i predsjednika SDP-a Zorana MIlanovića o "protestnim glasovima", Holy nije željela komentirati. "Mislim da ni jedni glasovi, ni jednog birača nisu fiksni glasovi, ljudi imaju svoju glavu, razmišljaju svaki put za koga će glasati i koga će podržati", rekla je Holy.

Upitana koliko su u šest mjeseci, koliko ORaH kao stranka postoji, uspjeli učlaniti članova, Holy je rekla da su si do kraja godine kao cilj zadali 1500 članova, a sredinom svibnja imali su preko 3000 članova. "Tako da imamo dosta veliki ulaz. To nas s jedne strane veseli, a s druge strane nas brine zato što smo svjesni toga da u stranku vjerojatno ne ulaze svi oni koji dijele s nama naš svjetonazor, tako da ćemo se morati u narednim mjesecima pozabaviti malo s time tko nam je sve u stranci", rekla je Holy i poručila da će "izbacivati iz stranke".

Holy je rekla da su na posljednjoj sjednici Predsjedništva izbacili prvu osobu iz stranke zato što je ta osoba na društvenim mrežama pokazala da u stvari ne podržava program i statut stranke. Naravno da ako zagovarate stavove koji su u dijamentralnoj suprotnosti sa stavovima stranke, da ne možete biti član tog kluba", rekla je.

Komentari (20)
Pogledajte sve


Mirela Holy:

"kao-tinejdzerica-obrijala-je-glavu
-ne želi brak i djecu
-upisala etnologiju i indologiju
-nije talent za jezik
-upisala komparativnu književnost
-42 godine
-bezuspješno tražeći radno mjesto mjesto
-odbio ju Račan
-živi kod roditelja koji se brinu za njenog bjelog psa
-bolje bi joj pristajala crna mačka"

http://www.vecernji.hr/hrvatska/kao-tinejdzerica-obrijala-je-glavu-a-u-politiku-se-bacila-jer-joj-je-dosadilo-grintati-ispred-tv-a-942150

alo seljo, zar ti sad i mačke smetaju? pa priča se da u tvojim vinkovcima zlostavljate sve živo na 4 noge…radije, ako si pravi vjernik, educiraj tu gamad da su mačke korisna bića . kad su ih ovakvi poput tebe u 16 stoljeću ubijali pod krinkom lova na vještice, razmnožili su se štakori i došla je kuga…zato daj ohladi se više, pojebi nešto i pusti mirelicu na miru.

SRETAN BOŽIĆ !

ps.:(miami , ona plava slova su oriđiđi tekst , nadam se da ne trošiš indijsku konoplju za rekreaciju)

Izvučen članak …..HDZ ?…Pero/ , kaj to radiš…..čovječe..???

Holy-sasjekla-Milanovica-nakon-ucjene-za-politicki-brak

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/363710/Holy-sasjekla-Milanovica-nakon-ucjene-za-politicki-brak.html

S čim je u duši crveno-zelena Milanovićeva Mirela Holy zaslužila svakodnevnu pojavu na crvenoj Državnoj HTV televiziji ?

Nakon njenog zahtjeva za legalizaciju droge Indijske konoplje za rekreaciju sada nastoji nacionalnim manjinama oduzeti prava.

New Report

Close