Hoće li Josipa Rimac zasjesti u Kuščevićevu ministarsku fotelju?

Autor: Poslovni.hr , 09. srpanj 2019. u 09:21
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Josipa Rimac, državna tajnica u Ministarstvu uprave s čijeg je čela jučer odstupio Lovro Kuščević, komentirala je takvu njegovu odluku.

"Sigurno da je postupio dobro, kad čovjek sam osjeti da funkcija koju obnaša stvara teret njemu, stranci obitelji… on zna koliko mu je bilo teško kad je donosio odluku".

"U ovom trenutku Andrej Plenković zna tko će biti nasljednik, pustimo premijeru da odluku sam kaže", kazala je Rimac, piše N1.

Komentari (6)
Pogledajte sve

a što će onda s preostalim mjestom u fotelji, njegov “obraz” je puno veći


Koliko se sjećam i ona je bila u nekim aferama s nekretninama

…da nije s ministrom u nekoj aferi?

Slažem se uvijek isti izgovori, a različiti ministri, uz neizostavno “netko mi podmeće”. Evo očito moramo biti sretni što je sam “ponudio” ostavku. Ne mogu se načuditi dovoljno do kud smo došli.


Koliko se sjećam i ona je bila u nekim aferama s nekretninama

Plenkovića ekipa i jest jedna velika afera. Eto Puhovski malo prije objasnjava kako to sto se ministrica vozi 3 godine bez vozacke nije nista, skriviti nesrecu valjda takoder, kao i mercedes za kojeg se ne zna kako je pao u njezino dvoriste itd itd. Dakle mi smo drustvo u kojem u stvari politički dužnosnici mogu drpat, ne postivat zakon uz izgovor “to nije nista strasno ja sam ministar i ponosan sam na svoj rad“ Katastrofa !!

New Report

Close