HNS želi kandidirati Vesnu Pusić za gradonačelnicu Zagreba?

Autor: Poslovni.hr , 29. listopad 2012. u 10:29
Vesna Pusić (PXL)

U HNS-u ozbiljno razmišljaju o tome da Vesna Pusić bude njihova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, piše Jutarnji list.

“Ako se SDP i HNS ne dogovore oko predizborne koalicije za lokalne izbore u Zagrebu, narodnjaci već imaju spreman novi plan – u utrku za gradonačelnicu metropole poslat će svoju Vesnu Pusić “, piše Jutarnji list.

“Da, točno je. Ozbiljno razmišljamo o tome da Vesna bude naša kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba”,  otkriva sugovornik Jutarnjeg lista iz vodstva HNS-a. Kaže da su o svemu već obavljeni razgovori i s V. Pusić s obzirom na to da takva opcija ovisi prije svega o njoj jer bi, ako postane gradonačelnica, trebala dati ostavku na mjesto šefice diplomacije, piše Jutarnji. U HNS-u su procijenili da bi ona sa svojim znanjem i iskustvom mogla izvrsno voditi Zagreb, piše list.

Zagrebački SDP na čelu s Davorom Bernardićem otpočetka nije sklon koaliciji s HNS-om jer smatraju da im narodnjaci, s obzirom na slab rejting, ne mogu donijeti puno glasova, a s druge strane moraju im prepustiti mjesta na listi i vjerojatno mjesto dogradonačelnika, piše list.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Između Vesni i Bandića biram Bandića. Što joj nije dosta plaća profesora i ministra?

New Report

Close