HNS traži od Margarina da vrati vijećnički mandat

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. siječanj 2015. u 14:06
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Ivica Margarin u ponedjeljak je objavio da se pridružio Narodnoj stranci – reformisima Radimira Čačića.

HNS Karlovačke županije zatražio je u utorak od gradskog vijećnika Ivice Margarina, donedavnog člana HNS-a i karlovačkoga gradskog vijećnika, koji je prešao u Narodnu stranku – reformiste, da u Gradskom vijeću vrati mandat stranci čiji je bio kandidat.

Predsjednik županijskoga HNS-a Dean Žabčić u priopćenju ističe kako je bivši vijećnik Županijske skupštine Mile Bionda HNS-u vratio mandat kad je izišao iz stranke, čime je omogućio njezin daljnji napredak i razvoj. Takav primjer pokazuje dignitet i kredibilitet ljudi koji se odluče na odlazak iz stranke, navodi Žabčić.

"Prihvaćamo da u demokratskoj i neovisnoj Hrvatskoj svaki čovjek sam bira svoj politički put, ali interesi naših sugrađana moraju biti ispred interesa pojedinaca", ističe se u priopćenju i dodaje da Margarin mandat u karlovačkome Gradskom vijeću osvojio na temelju povjerenja sugrađana u politiku HNS-a.

Gradska organizacija HNS-a također ističe da je Margarin na lokalnim izborima 2013. ušao u Gradsko vijeće sa zajedničke liste SDP-HNS-HSU-ZS te se karlovački HNS suprotstavlja odluci svojega donedavnog člana da u Gradskom vijeću predstavlja Čačićeve reformiste i od njega traži da HNS-u vrati mandat.

Ivica Margarin u ponedjeljak je objavio da se pridružio Narodnoj stranci – reformisima Radimira Čačića.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Margarin može na svaku podlogu[emo_zloban][emo_smijeh]

New Report

Close