HNS se i dalje protivi porezu na nekretnine

Autor: Poslovni dnevnik , 26. studeni 2013. u 21:59
Photo: Marijan Sušenj/PIXSELL

Iz oporbenog HDZ-a porez na nekretnine ocjenjuju najvećim socijalnim udarom u povijesti hrvatske države.

Bez jasnog dogovora u koaliciji, HNS se i dalje protivi najavi uvođenja poreza na nekretnine.

Jozo Radoš iz HNS-a ponovio je da stranka ostaje pri stavu da se u uvjetima gospodarskog pada, kada građani teško mogu podnijeti nove poreze, ne ide na njihovo povećanje. Ustvrdio je da najava tako kompleksnog poreza neće pridonijeti rastu ulaganja u Hrvatsku. Iz oporbenog HDZ-a porez na nekretnine ocjenjuju najvećim socijalnim udarom u povijesti hrvatske države.

"To je dokaz promašene porezne, fiskalne i ekonomske politike", izjavio je hadezoevac Ivan Šuker, dodavši da bi takav porez u ovom trenutku "bacio hrvatske građane na koljena". Ministar Slavko Linić uzvratio je kako je "naša briga da smanjimo zdravstveni doprinos i ojačamo prihode u mirovinskom osiguranju s obzirom na velike deficite. Sve to možemo samo kroz porez na nekretnine". 

Komentari (31)
Pogledajte sve

@ Frankie,

treba otiči u kuću cvijeća i zabit mu glogov kolac u prsa i lešinu posuti češnjakom da prestane taj komunističko-fašistički teror nad ljudima .

zar tako o mrtvima govori vjernik? ne bojiš li se ti boga?

POREZ NA NEKRETNINE DO KRAJA ĆE UNIŠTITI HRVATSKO GOSPODARSTVO :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/porez-na-nekretnine-do-kraja-ce-unistiti-gospodarstvo-takav-porez-uvodi-se-u-normalnim-zemljama-ali-mi-to-nismo/713762.aspx [index.hr]

Pa tko će kupovati nekretnine kada mu svakodnevno prijete porezima na nekretnine ?

Ljudi razmišljaju kako se rješiti nekretnina , prepisati na ženu , djecu ,tete , stričeve….

Umjesto da vlada stimulira one koji kupuju nekretnine jer oni time jačaju Hrvatsko gospodarstvo , građevinski sektor i zapošljavaju radnike.

U tunelu usred mraka sija zvijezda petokraka.
Petokraka sa pet lista, to je značka komunista.

@ Frankie,

treba otiči u kuću cvijeća i zabit mu glogov kolac u prsa i lešinu posuti češnjakom da prestane taj komunističko-fašistički teror nad ljudima .

New Report

Close