Evo gdje je najskuplji smještaj za vrijeme sezone: Cijene dosežu i 310 eura po danu

Autor: Marija Crnjak , 20. srpanj 2017. u 14:07
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

U srednjoj Dalmaciji cijene su najviše na otocima Hvaru, Braču i Visu te u Splitu, Brelima i Baškoj Vodi, gdje se prosječne cijene apartmana kreću i iznad 70 eura po danu.

Apartmani u sjevernoj Dalmaciji bilježe najveći interes potencijalnih posjetitelja oglasnika Njuškalo u prvoj polovici ove godine i imaju najpovoljnije cijene smještaja, a najskuplji apartmani iznajmljuju se u Dubrovniku. Tako se u sezoni cijene apartmana kreću od 30 eura u Vodicama i Viru, Novalja je skuplja od Paga za više od 25 posto, a Šibenik je za oko 10 posto jeftiniji od Zadra, gdje se prosječne cijene apartmana kreću oko 55 do 60 eura.

U srednjoj Dalmaciji cijene su najviše na otocima Hvaru, Braču i Visu te u Splitu, Brelima i Baškoj Vodi, gdje se prosječne cijene apartmana kreću i iznad 70 eura po danu. U srednjoj Dalmaciji zabilježena je i najviša cijena apartmana općenito. Radi se o luksuznom apartmanu s bazenom u Splitu na Žnjanu, čiji najam dnevno iznosi 310 eura. U Južnoj Dalmaciji, očekivano, najviše prosječne cijene su u Dubrovniku, iako su niže za oko 5 posto nego lani, pokazala je analiza Njuškala.

Na sjeveru Jadrana se najviše cijene postižu u Baškoj i Punatu na otoku Krku te Malom Lošinju i Opatiji, dok se u Zagrebu manji apartmani mogu pronaći za već od 20 eura dnevno, a prosječna cijena najma je između 40 i 45 eura. Također, Zagreb je u sezoni za do 30 posto povoljniji od obale.    

Komentirajte prvi

New Report

Close