HEP traži partnere za projekte OIE-a

Autor: Večernji list , 06. veljača 2019. u 21:59
Poziv vrijedi do kraja godine za sunčane i vjetroelektrane u pogonu, ali i one u razvojuMARKO JURINEC/PIXSELL

Iskaze interesa zainteresiranih partnera HEP će primati do zaključno 31. prosinca 2019. godine.

Hrvatska elektroprivreda traži zainteresirane partnere za razvoj i prodaju projekata obnovljivih izvora energije na području Hrvatske. U obavijesti o zahtjevu za iskazivanje interesa navodi se da se on odnosi na jedinice lokalne samouprave koje su zainteresirane za izgradnju sunčanih elektrana čiji će se doprinos u razvoju i izgradnji projekta očitovati kroz zajedničku pripremu prostorno-planske dokumentacije potrebne plohe za projekte sunčanih elektrana, površine veće od 100.000 četvornih metara.

HEP-u se mogu javiti i pravne i fizičke osobe zainteresirane za prodaju projekata neintegriranih (samostojećih) sunčanih elektrana u razvoju, snage uključivo i veće od dva megavata (MW), zatim prodaju projekata vjetroelektrana u razvoju te vjetroelektrana u pogonu. HEP-u se mogu javiti i pravne i fizičke osobe zainteresirane za prodaju projekata hidroelektrana u razvoju, snage uključivo i veće od jednog MW te prodaju projekata hidroelektrana u pogonu, snage uključivo i veće od jednog MW.

HEP poziva sve zainteresirane partnere da na e-mail adresu oglas-projekti@hep.hr pošalju pismo namjere.

Iskaze interesa zainteresiranih partnera HEP će primati do zaključno 31. prosinca 2019. godine. Nakon primitka pisma namjere s osnovnim podacima i obavljene preliminarne evaluacije projekata, HEP će odabranim partnerima uputiti zahtjev za slanje detaljnijih informacija. 

Komentirajte prvi

New Report

Close