HDZ-ov Cezar: Kako se Zlatko Canjuga u tišini obogatio i upao u dugove

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2015. u 11:42
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Zid od tri metra koji opasava viletinu bivšeg HDZ-ova trijumvira Zlatka Canjuge i simbolički pokazuje njegov odnos s javnošću.

Zid od tri metra koji opasava viletinu bivšeg HDZ-ova trijumvira Zlatka Canjuge i simbolički pokazuje njegov odnos s javnošću, piše Express. Ne želim da me vidite, nema me i ne želim da išta o meni znate. Tako je reagirao i na naše otkriće da je prodao svoju uspješnu tvrtku za recikliranje papira u Zaboku.

"Nemam nikakva komentara", rekao nam je Canjuga. Nitko ozbiljan ‘90-ih se ne bi kladio na to da će od svih Tuđmanovih kadrovskih izuma najdugovječniji biti onaj koji je uvjerljivo najviše nalikovao na figuru harlekina, Zlatko Canjuga.

Ali on je radio u tišini i gomilao bogatstvo. Tvrtka Hamburger Recycling ENS bila je kruna njegova poslovanja, a otvorio je s austrijskim partnerima Hamburger Recycling group u Zaboku.

Opširnije pročitajte ovdje.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Kako se Zlatko Canjuga u tišini nakrao i upao u dugove?
To kako se nakrao znamo, dajte nam napišite kako je upao u dugove?

Pa link je u tekstu. Evo ti:

http://www.express.hr/brifing/hdz-ov-cezar-kako-se-zlatko-canjuga-u-tisini-obogatio-i-upao-u-dugove-1164#

Gdje da pročitamo opširnije? Nema linka…

što je poenta ovog teksta?je li kri……c što je bio Dr.Tuđmana pa..c ili je poslovni čovjek?ili je kriv zbog oba razloga?hej pišče što si hti reći ili ni sami ne znate?[emo_zloban][emo_zloban]zašto mi branite koristiti rječi koje i sami koristite u tekstu?[emo_naivan][emo_bijesan]

New Report

Close