HDZ i HSP dr. Ante Starčević u koaliciji i u Iloku

Autor: Agencija VLM , 07. siječanj 2013. u 13:43
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Čelnici dviju stranaka dogovorili su da će imati zajedničkog kandidata za gradonačelnika koji će biti iz redova HDZ-a.

Poslije dogovorene političke suradnje na razini Republike Hrvatske a potom i Vukovarsko-srijemske županije, čelnici HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević dogovorili su političku suradnju i u Iloku. Prema najavama, ove dvije stranke na predstojeće će lokalne izbore, koji se održavaju u svibnju ove godine, izići zajedno.

Čelnici dviju stranaka dogovorili su da će imati zajedničkog kandidata za gradonačelnika, koji će biti iz redova HDZ-a, i zamjenika gradonačelnika koji će dolaziti iz stranke HSP dr. Ante Starčević. Dobiju li dovoljan broj glasova, dogovoreno je da će mjesto predsjednika Gradskog vijeća pripasti HSP-u dr. Ante Starčević, a mjesto dopredsjednika vijeća HDZ-u.

"Zajednički izlazak stranaka na lokalne izbore nastavak je potpisivanja i provođenja Sporazuma o trajnoj političkoj suradnji na razini RH i Vukovarsko-srijemske županije s ciljem okrupnjavanja političke desnice i skidanja antihrvatske i antikatoličke Kukuriku koalicije sa svih razina vlasti", navodi se u priopćenju stranaka.

Komentirajte prvi

New Report

Close