HDSSB: ‘Vodi se prljava kampanja’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. svibanj 2013. u 15:30
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo podnio je 21. svibnja Općinskom sudu u Osijeku protiv Grbešića tužbu za klevetu

HDSSB je danas na konferenciji za novinare u Osijeku pokazao snimke dokazujći da se protiv gradonačelničkog kandidata te stranke Krešimira Bubala vodi "prljava kampanja".

Da se pojedinci ne ustručavaju koristiti objedama i lažima svjedoče slike na kojima se vidi da je Ivan Grbešić, koji je iznio optužbe protiv Bubala, aktivist u Stožeru Bubalovog protukandidata Ivana Vrkića, rekao je glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar.

Ivan Grbešić je javno, prvo javljanjem u emisiju Osječke televizije, a potom i gostovanjem na toj televiziji izjavio da je u vrijeme kada je radio u Gorenju, perilica za rublje kupljenu sredstvima Športskih objekata prevezena na adresu gradonačelnika Krešimira Bubala. Grbešić je izjavio da nije član ni jedne stranke, ni opcije, te oštro demantirao povezanost s Vrkićem, rekao je Šatvar.

No ovi "video snimci i fotografije snimljene na roštiljadi na Jugu II u vrijeme predizborne kampanje 12. svibnja, govore sasvim drugo" rekao je Šatvar. Pokazao je video snimke i fotografije, istaknuvši kako se "jasno vidi da je Grbešić koji dijeli roštilj građanima itekako blizak s Vrkićem i njegovim istomišljenicima, tim više što se drugi dan nakon toga javio u emisiju Osječke televizije i izrekao laži, koje je potom ponovio i gostovanjem u emisiji te televizije 14. svibnja". Jasno je da su "maske pale" dodao je.

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, koji je ušao u drugi izborni krug za izbor osječkog gradonačelnika s Ivicom Vrkićem, podnio je 21. svibnja Općinskom sudu u Osijeku protiv Grbešića tužbu za klevetu. Najavio je da će tražiti odštetu od 100.000 kuna, koju će dati u humanitarne svrhe, a "neka je Grbešiću plati Vrkić koji ga je na takve laži i klevete i nagovorio".

Komentirajte prvi

New Report

Close