HDSSB je zadnji koji bi se trebao kititi likom dr. Franje Tuđmana

Autor: Agencija VLM , 29. svibanj 2013. u 15:31
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki HDZ-ovci prozvali su HDSSB-ovce zbog postavljanja i otkrivanja spomenika dr. Franji Tuđmanu pri kraju izborne kampanje,

Osječki HDZ-ovci prozvali su HDSSB-ovce zbog postavljanja i otkrivanja spomenika dr. Franji Tuđmanu pri kraju izborne kampanje, ocijenivši to "jeftinim demagoškim načinom u cilju skupljanja jeftinih političkih bodova".

– Oni su posljednji koji bi se trebali kititi likom i djelom dr. Tuđmana. Nemojmo biti toliko zaboravni da nismo svjesni da je taj isti HDSSB, i Bubalo, i Šišljagić, i Drmić, i Burić doveli Sanadera na vlast krađom glasova. Oni su izvršili detuđmanizaciju HDZ-a – poručio je pred novinarima predsjednik osječkog odbora HDZ-a Damir Kramarić. Njihov kandidat za župana Goran Ivanović – Lac odbacio je špekulacije "kako se HDSSB i HDZ nešto približavaju".

– To je jedna politička i svakodnevna laž. To je neistina koju HDZ nikada neće prihvatiti jer ovoga trenutka nemamo nikakvoga interesa s HDSSB-om pregovarati. HDSSB je politička tvorevina koja je ovom narodu i regiji nanijela najviše zla – rekao je Ivanović dodajući kako su HDSSB-ovci izdali načela dr. Franje Tuđmana osnovavši regionalnu stranku.

– Doktor Tuđman nikada nije podržavao regionalizam kao oblik tvorevine na prostorima Hrvatske – zaključio je.

Komentirajte prvi

New Report

Close