Hamag-Bicro započeo decentralizaciju rada

Autor: Bernard Ivezić , 04. rujan 2019. u 21:59
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Agencija, dosad koncentrirana na Zagreb, sad prisutna u Međimurju i Slavoniji.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag-Bicro) započela je decentralizaciju svog poslovanja i otvorila dvije ispostave izvan Zagreba. Prva ispostava Hamag-Bicra otvorena je u Čakovcu, a druga u Antunovcu u Slavoniji.

Vjeran Vrbanec, predsjednik uprave Hamag-Bicra ističe da je riječ o decentralizaciji usluga agencije u okviru projekta BOND, a čiji pilot projekt traje od 1. srpnja 2017. do 30. rujna 2019. godine. “Ispostave su osnovane s ciljem jednostavnijeg i bržeg pristupa informacijama o uslugama Hamag-Bicra poduzetnicima izvan Zagreba, a nakon Međimurja i Slavonije u planu je otvaranje ispostava i u ostatku Hrvatske”, kaže Vrbanec.

Ispostava agencije u Čakovcu nalazi se u prostorijama Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA-e, dok je ona u Slavoniji u prostorijama Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac.

Vrbanec je pohvalio poduzetnike u Međimurju koji su dosad kroz programe Hamag-Bicroa povukli 385,6 milijuna kuna, kao i poduzetnike iz Osječko-baranjske županije koji su na isti način povukli 322,1 milijun kuna. Kroz ispostave agencija će lokalno širiti informacije o svom radu.

Komentirajte prvi

New Report

Close