Novi cjenik: Od 1. srpnja popusti za određene skupine korisnika telefonskih usluga

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Odlukom je dana suglasnost Hrvatskom Telekomu d.d. (HT) da za takve posebne kategorije korisnika umjesto postojećeg primjenjuje novi cjenik od 1. srpnja 2017.

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), još na sjednici održanoj 26. travnja 2017., donijelo je odluku u svezi cijena javno dostupne govorne usluge (telefoniranja) prilagođene potrebama socijalno ugroženih skupina krajnjih korisnika za posebne kategorije korisnika.

To se odnosi na ratne i vojne invalide te civilne invalide Domovinskog rata, članove uže obitelji poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata i udruge i osobe s invaliditetom – članovi udruge.

Odlukom je dana suglasnost Hrvatskom Telekomu d.d. (HT) da za takve posebne kategorije korisnika umjesto postojećeg primjenjuje novi cjenik od 1. srpnja 2017. Međutim, u međuvremenu je HT izvijestio HAKOM kako se zbog tehničkih razloga u implementaciji od 1. srpnja ipak neće primijeniti isključivo novi Cjenik već će se posebnim kategorijama korisnika omogućiti odabir. Korisnici koji imaju pravo na ove pakete će sami moći odabrati novu ili postojeću ponudu:

a) postojeći sustav posebnih popusta za socijalno ugrožene korisnike - korisnike s posebnim socijalnim potrebama (HT-ov trenutno važeći cjenik naziva: Popusti za posebne kategorije korisnika, dostupan na: www.hrvatskitelekom.hr) 

b) novi sustav popusta za socijalno ugrožene korisnike - korisnike s posebnim socijalnim potrebama, kojeg je HAKOM odobrio odlukom od 26.4.2017.g.

Više informacija o novom sustavu popusta može pogledati ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!