Grčić: Građani sada mogu trošiti ono što su stavljali na stranu

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2015. u 12:30
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Nastavlja se pozitivni trend iz 2014., sada se rast BDP-a događa već 3. kvartal zaredom.

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić na konferenciji za medije komentirao je najnovije gospodarske pokazatelje među kojima je i rast BDP-a za 1,2 posto, pišu 24 sata.

Nastavlja se pozitivni trend iz 2014., sada se rast BDP-a događa već 3. kvartal zaredom, a događat će se i dalje, kazao je Grčić te istaknuo je kako je sve ovo što se događa u ekonomiji nova nada za sve one koji traže posao.

– Moramo osigurati posao za sve one koji ga traže, a za to treba vremena, rekao je Grčić i dodao kako je indeks povjerenja potrošača veći no ikad od početka krize.

– Hrvatska ide naprijed i građani prepoznaju da mogu povećati kvalitetu svog života ipočeti trošiti kune koje su stavljali na stranu – zaključio je potpredsjednik Vlade

Komentari (8)
Pogledajte sve

Koji cirkusant! Hvala Bogu da neće još dugo, a kad bi odgovarao za štetu to bi bilo super!

Isuse Grčići koje ti fore bacaš pa to je strašno… daj izađi iz te fotelje dođi to ibčnog građanina i reci mu to u lice, pa ćeš vidjeti sto i jedan problem običnog čovjeka. I ne seruckaj ovim basnama za djecu, tvoja 3D Virtualna stvarnost nije realna stvarnost Hrvatskog čovjeka.


moze li netko objaviti strukturu poslova po potrebitoj struucnoj spremi.
zasto?
jer mi polako postajemo kocijaska zemlja gdje se ljudi mogu zaposliti samo u nize placenim poslovima.

.nije jasno na što misliš…potrebit znači siromašan. misliš valjda POTREBNOJ????!!!!! ili pričaš kao milivoj kujundžić koji misli da je potrebito=potrebno, a to je totalna glupost i nepoznavanje vlastitog jezika.

Ne trošiti, nego uložiti u dionice.

New Report

Close