Gradski ured pogrešno je preusmjerio promet i stvorio kaos

Autor: Poslovni.hr , 09. srpanj 2016. u 13:17
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naime, do gužvi dolazi jer vozači koji dolaze Vukovarskom iz zapadnog dijela grada i žele skrenuti lijevo u Držićevu, to ne mogu nego se moraju prestrojiti u trak za ravno.

Kolone automobila duž Vukovarske i Držićeve te drugih okolnih ulica, koje se ovih dana stvaraju zbog asfaltiranja Držićeve od Vukovarske do Branimirove, mogle su biti znatno manje da su gradski prometni stručnjaci pametnije preusmjerili promet. Za vrijeme kaosa, koji je taj dio grada naročito paralizirao u ponedjeljak, pristigle su nam pritužbe građana od kojih izdvajamo rješenje kojim se zastoj može smanjiti za 30 posto.

Naime, do gužvi dolazi jer vozači koji dolaze Vukovarskom iz zapadnog dijela grada i žele skrenuti lijevo u Držićevu, to ne mogu nego se moraju prestrojiti u trak za ravno. Slično je i onima koji dolaze Držićevom s juga pa na križanju s Vukovarskom moraju ili lijevo ili desno, piše Večernji list.

'Rješenje je vrlo jednostavno. S obzirom na to da samo dva traka vode ravno, aVukovarska ima tri traka, trebalo bi samo jedan od trakova za lijevo, koji su trenutačno blokirani, prenamijeniti za ravno', savjetuje građanin. Pojasnio je da sada imamo tri traka koji se sužavaju u dva, a nakon križanja cesta opet ima tri traka.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close