Gradska Uprava zapošljava radi povećanja opsega posla

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2016. u 11:28
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, a kojeg će, u slučaju prijma, biti obvezni položiti.

Gradska Uprava grada Zagreba traži višeg stručnog suradnika/ice za zastupanje u parničnim postupcima u Službi za zastupanje u parničnim i stečajnim postupcima Sektora za zastupanje Grada.

Potrebno stručno znanje: magistar/magistra prava s najmanje jednom godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, a kojeg će, u slučaju prijma, biti obvezni položiti.

Služba se zasniva na određeno vrijeme, u trajanju od 6 mjeseci, radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao, uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:

– životopis,
– dokaz o državljanstvu (osobna iskaznica, putovnica, vojna iskaznica ili domovnica),
– dokaz o stručnoj spremi: diploma
– uvjerenje o nevođenju kaznenog postupka (ne starije od 6 mjeseci),
– uvjerenje o položenom državnom stručnom ispitu i
– dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima u trajanju od najmanje jedne godine (potrebno je dostaviti dokumente navedene u točci a i b):
        a) elektronički zapis (u slučaju da je osiguranik podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje), odnosno potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje koju Zavod na osobno traženje osiguranika izdaje na šalterima područnih službi/ureda Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje, a koji zapis/potvrda ne smije biti stariji od 1 mjesec,
        b) ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove).

Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zanima nas koliko koji grad – u odnosu na broj stanovnika – IMA PARNICA ! Da vidimo gdje se
najviše parniče i koliko izdvajaju za parnice.

Hahaha koja sprdnja od oglasa! Dobro se zna da se i trivijalni slučajevi/radnje daju vanjskim odvjetničkim uredima jer imaju “povratnu vezu”…

New Report

Close