Gradonačelnički kandidat Ivica Vrkić objavio imovinsku karticu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. veljača 2013. u 14:00
Ivica Vrkić (Foto: : Patrik Maček/PIXSELL)

Polaganje računa biračima važan je i moralni čin, kazao je Vrkić.

Ivica Vrkića, kandidat SDP-a HNS-a i HSU-a za osječkog gradonačelnika na današnjoj je konferenciji za novinare, naslovljenoj "Polaganje računa biračima", podastro svoju imovinsku karticu, te izvijestio javnost o nedavnoj prometnoj nesreći u kojoj je bio sudionik.

Polaganje računa biračima važan je i moralni čin, kazao je Vrkić te predstavio svoju imovinsku karticu, istaknuvši kako očekuje da će i drugi gradonačelnički kandidati i kandidati za župana to isto učiniti. Smatram kako je daleko bolje da izvijestim javnost o tome da sam u studenom prošle godine bio sudionik prometne nesreće, u kojoj je na službeni automobil kojeg sam vozio naletio motociklist, rekao je Vrkić. Dodao je kako je na mjestu nesreće policija obavila očevid te da nitko nije stradao.

Kandidat za osječkog gradonačelnika Ivica Vrkić, predstavio je danas i svoje službene prostorije kao i Izborni stožer kojega će voditi Stjepan Čuraj iz HNS-a, a glasnogovornik će biti Svetozar Sarkanjac. Vrkić je predstavio i svoju internetsku stranicu na kojoj svi građani mogu vidjeti njegov program i način rada.

Komentirajte prvi

New Report

Close