Grad Zagreb traži četvero zaposlenika od kojih i višeg savjetnika gradonačelnika za kulturu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. rujan 2016. u 14:25
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Potencijalni zaposlenici moraju imati visoku stručnu spremu iz društvenih, humanističkih ili tehničkih znanosti, najmanje godinu radnog iskustva, te poznavati rad na računalu.

Grad Zagreb raspisao je javne natječaje za četvero zaposlenika, među kojima i za posebnog višeg savjetnika/savjetnicu gradonačelnika Milana Bandića za kulturu.

Od posebnog višeg savjetnika gradonačelnika za kulturu – specijaliste Izvan ustrojstvenih jedinica, traži se bude magistar, odnosno stručni specijalist struke s područja društvenih ili humanističkih znanosti, najmanje osam godina radnog iskustva, od čega najmanje četiri na najsloženijim poslovima iz područja kulture.

Traže se i njegovi istaknuti rezultati u području povezanom sa samoupravnim djelokrugom jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, a osobito sudjelovanje u izradi i provedbi propisa, strategija i drugih akata, višegodišnje izvrsno rješavanje predmeta, objavljeni znanstveni i stručni radovi, poznavanje rada na računalu. Uvjet magistra, odnosno stručnog specijaliste, ispunjavaju i osobe koje su po prijašnjim propisima stekle visoku stručnu spremu.

Služba se zasniva na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.

Grad traži i dva viša suradnika za rad gradske četvrti i mjesnih odbora. Potencijalni zaposlenici moraju imati visoku stručnu spremu iz društvenih, humanističkih ili tehničkih znanosti, najmanje godinu radnog iskustva, te poznavati rad na računalu.

Natječaji su objavljeni u Narodnim novinama. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

ma mile je socijalo osjetljiv on stalno zapošljava

5000 uhljeba mam otpustit, pa još 5000 za dva mjeseca! Nakon toga zaposlit 1000 sposobnih i radišnih! Banderas i klika mam Remetinec!

Gradu Zagrebu bi dobro došao novi gradonačelnik i novi krug ljudi oko njega (dakle u tom Holdingu). Ako sadašnji gradonačelnik, koji je ušao u 17 godinu vladanja (kineske, sovjetske i sjevernokorejske prilike), ne shvaća da je vrijeme posvetiti se nečim drugim, onda mu to birači moraju objasniti davanjem glasa nekom drugom. Mandate gradonačelnika bi ionako trebalo ograničiti na maksimalno 8 godina, ne samo u Zagrebu. A Holdingu bi dobro doše revizije svaka 3 mjeseca, pod uvjetom da oni koji provode reviziju nisu slijepi na oba oka i gluhi na obje uši. A novi gradonačelnik zasigurno ne bi trebala biti niti ona gospođa iz HNS-a koja zadnjih mjeseci daje izjave po novinama kako sve treba oporeziti i živjeti na visokim cijenama i porezima, ona bi bila još štetnija. A prirez od 18% u Zagrebu je valjda tako visok jer je nekima i Hercegovina zagrebački kvart, u biti 3/4 Hrvatske, Rijeka, Đakovo, Petrinja itd. Velike cijene i porezi, a ništa zauzvrat ali svejedno se idu neki hvaliti kako daju puno za sav taj silni novac koji primaju od ZG-ovaca.

New Report

Close