Grad Prelog i Grad Mursko Središće potpisali Deklaraciju o suradnji gradova i organizacija civilnoga društva

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2016. u 13:46
Grad Prelog

Deklaracija je rezultat suradnje Ureda za udruge s Udrugom gradova u provođenju mjera i aktivnosti predviđenih Nacionalnom strategijom stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2012. do 2016. godin

U Čakovcu, 16. veljače 2016. godine, na 14. sjednici kolegija gradonačelnika i načelnika općina u Međimurskoj županiji, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge Vesna Lendić Kasalo, predstavila je Deklaraciju o suradnji gradova i organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, nakon čega je uslijedilo potpisivanje Deklaracije od strane gradonačelnika Grada Preloga i  Grada Murskog Središća.

Uz Čakovec, koji je Deklaraciju potpisao 2013. godine, još su dva grada iz Međimurske županije potpisala Deklaraciju o suradnji gradova i organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, pridruživši se tako listi od ukupno sedamdeset i osam gradova – potpisnika Deklaracije koji su izrazili spremnost za daljnje razvijanje suradnje i partnerskog odnosa s organizacijama civilnoga društva.

Uz gradonačelnika Grada Preloga, gospodina Ljubomira Kolareka,  te gradonačelnika Murskog Središća, gospodina Dražena Srpaka potpisivanju su nazočili gradonačelnici i načelnici općina u Međimurskoj županiji te župan Međimurske županije, gospodin Matija Posavec.

Deklaracija je rezultat suradnje Ureda za udruge s Udrugom gradova u provođenju mjera i aktivnosti predviđenih Nacionalnom strategijom stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2012. do 2016. godine

Komentirajte prvi

New Report

Close