Grad nagrađuje najvrjednije zaposlenike

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2018. u 10:33
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Posebno su istaknuti oni koji rade na poslovima legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak donio je Pravilnik o stimulacijama, dodacima na plaću i prekovremenom radu. Sa svojim suradnicima predstavio ga je na konferenciji za novinare u srijedu, 18. travnja 2018., u bjelovarskoj maloj gradskoj vijećnici.

Pravilnikom se utvrđuju uvjeti i postupak i postupak za isplatu uvećane plaće na temelju ostvarenih iznimnih i natprosječnih rezultata rada službenika i namještenika Grada Bjelovara. Stimulacija će se isplaćivati za rad na dodatnim poslovima, za rad na projektima, kao i za ostvarenje pozitivnog financijskog učinka za Gradsku upravu. Također, isplaćivat će se i za natprosječnu kvalitetu obavljenih poslova te uspješno i pravovremeno obavljanje poslova odsutnog djelatnika uz redovno obavljanje vlastitih poslova i slično.

Visina stimulacije određuje se u postotku od plaće radnika za taj mjesec, a najviše do tisuću kuna neto. Tom prilikom, gradonačelnik Hrebak predstavio je i trinaest djelatnika koji će dobiti stimulaciju na plaći na temelju ostvarenih iznimnih i natprosječnih rezultata rada. Rad djelatnika praćen je od početka godine do travnja. Nagrađeni su iz različitih upravnih odjela.

Posebno su istaknuti oni koji rade na poslovima legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola, a radi kojih je Bjelovar treći grad u Hrvatskoj s obzirom na brzinu izdavanja, zatim oni koji rade na povlačenju novca iz europskih i nacionalnih fondova te na poslovima arhiva.

Komentirajte prvi

New Report

Close