Grad Berlin započeo suradnju s Koprivnicom

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2015. u 09:46
Thinkstock

Grad Koprivnica prepoznat je kao jedan od gradova s kojim je vrijedno započeti suradnju i razmjenu iskustava

Potaknuti iskustvom projekta “LoGo! Europe 2.0”. 41 namijenjenom javnim službenicima, Grad Berlin financira projekt razmjene svojih službenika s ciljem razmjene iskustva i znanja s drugim europskim gradovima.

Grad Koprivnica prepoznat je kao jedan od gradova s kojim je vrijedno započeti suradnju i razmjenu iskustava te je na inicijativu Grada Berlina jedan od njihovih službenika, Axel Reinecke upućen na privremeni boravak u Koprivnicu.

U Gradu Koprivnici Axel Reinecke privremeno radi u UO za održivi razvoj i europske poslove s obzirom da u berlinskom okrugu Tempelhof-Schöneberg radi u uredu za urbanizam i društvene djelatnosti. Axel u Koprivnici ostaje do 20. listopada te će svoje bogato iskustvo nastojati prenijeti gradskoj upravi kroz niz preporuka i ideja kako bi se unaprijedio rad upravnih odjela koji se bave prostornim uređenjem, izgradnjom grada i EU projektima.

U prostorijama Grada Koprivnice u srijedu, 30. rujna 2015. gradonačelnica Vesna Želježnjak i njena zamjenica Melita Samoborec održale su prijem za Axela Reineckea i zaželjele mu dobrodošlicu u naš grad.

Komentirajte prvi

New Report

Close