Gotovina se ne želi baviti politikom, kreće li u plinski biznis?

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2012. u 11:15
Ante Gotovina (PXL)

Tvrtka u vlasništvu Gotovine prošle je godine za Zadar odradila posao izgradnje plinovodne instalacije u Zadru, i to u iznosu od 5,1 milijuna kuna.

Tvrtka u vlasništvu nedavno oslobođenoga generala Ante Gotovine prošle je godine za grad Zadar odradila posao izgradnje plinovodne instalacije u Zadru, i to u iznosu od 5,1 milijuna kuna, piše Jutarnji list.

General Gotovina kazao je kako se ne namjerava  baviti politikom, već će s prijateljem Željkom Dilberom ostati u poduzetničkim vodama. Gotovina i Dilber su prošle godine preko zajedničke zadarske tvrtke Adriatik Gradnja, kako se navodi u njihovom financijskom izvješću, odradili svoj prvi ozbiljan posao, navodi Jutarnji. Godinu dana ranije nisu ostvarili nikakve prihode jer su tvrtku tek osnovali.

Poslovni partner Dilber jedan je od ljudi iz najužeg tima oslobođenog generala, uz kojeg je nekoliko prijatelja i nekadašnjih suboraca ostala sve do danas. Većina ih je ovih dana obilazila lokacije na kojima se pojavljivao Gotovina te činila živi zid oko generala kako bi ga zaštitili od mase ljudi, novinara, pa i fotoreportera, piše Jutarnji list. 

Komentirajte prvi

New Report

Close