Goran Radman nakon Verna napustio i Sense Consulting

Autor: Saša Paparella (VLM) , 01. listopad 2012. u 14:05
Goran Radman suvlasnik Sense Consultinga postao je 2010./PXL

Kandidat za gl. ravnatelja HRT-a oslobađa se poslovnih obveza

Nakon što se oprostio od Veleučilišta Vern, kojem je bio dekan, Goran Radman, jedan od kandidata za mjesto glavnoga ravnatelja HRT-a, izašao je i iz vlasništva zagrebačkoga Sense Consultinga, tvrtke za poslovno savjetovanje.

Vlasnički udjel tvrtke u kojoj je bio predsjednik Skupštine prodao je ostalim suvlasnicima, a za novog predsjednika Skupštine Sense Consultinga imenovan je suosnivač tvrtke Marko Slunjski.Na naše pitanje hoće li Radman ostati povezan sa tvrtkom, npr. kao savjetnik, Vedran Antoljak, predsjednik Uprave Sense Consultinga, odgovorio nam je da u ovom trenutku ne planiraju angažirati Radmana u bilo kojoj formi. "Goran je u ovom trenutku usredotočen na natječaj za funkciju glavnog ravnatelja HRT-a i mi ga kao stručnjaka i dugogodišnjeg suradnika podržavamo u njegovim nastojanjima i planovima", rekao nam je Antoljak. Tvrtka je izdala i priopćenje u kojem se navode Radmanove zasluge za razvoj Sense Consultinga od njegova osnutka 2007. Suvlasnik tvrtke Radman je postao 2010.  "Goran je znatno pridonio strateškom usmjeravanju i upravljanju tvrtkom, izravno je pomogao uspješnu razvoju poslovanja te izrastanju Sense Consultinga u jak međunarodni konzultantski brand. Financial Times 2012. naveo je Sense Consulting kao najveću tvrtku za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj", navodi se u priopćenju.

Tvrtka ima devet zaposlenih, a u 2011. je ostvarila četiri milijuna kuna prihoda. Goran Radman ima i vlastitu tvrtku za poslovno savjetovanje Nautar, koju je osnovao još dok je vodio Microsoft Hrvatska. Nautar je lani ostvario 1,1 milijun kuna prihoda i gotovo pola milijuna kuna dobiti. Ove je godine Radman s Vladimirom Smolecom, bivšim vlasnikom Digitela, osnovao tvrtku Signet grupa, registriranu za savjetovanje i upravljanje.

Tvrtke

Nautar
Tvrtka Nautar u vlasništvu G. Radmana registrirana je za poslovno savjetovanje, a lani je ostvarila 1,1 milijuna kuna prihoda i gotovo pola milijuna kuna dobiti.
Signet grupa
Zajedno s bivšim vlasnikom Digitela G. Radman osnovao je ove godine još jednu tvrtku za savjetovanje i upravljanje – Signet grupu.

Komentirajte prvi

New Report

Close