Ministar Goran Marić podnio ostavku te objasnio zašto odlazi

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Niti jedan dan nisam proveo u mirnim uvjetima, rekao je Marić.

Ministar državne imovine Goran Marić podnio je danas neopozivu ostavku na funkciju, piše 24sata. Tijekom obraćanja u Novom Vinodolskom izgovorio je svoju odluku.

"Dajem ostavku premijeru Plenkoviću i upućujem zahtjev za aktiviranje saborskog mandata. Niti jedan dan nisam proveo u mirnim uvjetima. Medijska orkestracija prioritetnija je u odnosu na ozbiljan posao i oživljavanje državne imovine. Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje obitelji. Postao sam meta, nisam više dostupan jer sam već vratio mobitel Ministarstvu", rekao je Marić.

Komentari (6)
 • miami
  miami 18:02 15.7.2019.

  Koga briga za Gorana MARIĆA…isto kao i za Zdravka….! Ništa puno koristi za NAROD nisu napravili.
  Zbogom.

 • VasIsusK
  VasIsusK 14:33 15.7.2019.

  Uhljeb. Glavno da je aktivirao saborski mandat koji nije zasluzio niti se za njega izborio nego ga je dobio po stranackoj liniji. Sliku ovog mamlaza treba staviti u rijecnik pod pojam UHLJEB. Kako izgleda I kako se ponasa Uhljeb.

 • viewer
  viewer 13:42 15.7.2019.

  Moš mislit! Stvara uhljebnički aparat ladoleža u ministrastvu, koji će se baviti iznajmljivanjem stanova i poslovnih prostora. Logično bi bilo da se sve proda. Ionako imamo previše države a premalo tržišta. Ministarstvo bi imalo smisla samo kao prijelazno rješenje, da za četiri godine uvede red, raspoda i stavi u funkciju hrpetinu drušvene imovine a da nakon toga samo sebe ukine.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!