Google potvrdio još jednu novost u vezi Gmaila

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Poruka ranog pristupa programu otkrila je da bi to trebalo biti u narednim tjednima.

Vijest kako se Google sprema za redizajn web verzije popularnog pretinca e-pošte procurila je prošlog tjedna, a sad su potvrdili još jednu novu značajku, piše tportal.

Gmail na webu dobiva veliko ažuriranje u narednim tjednima s novim dizajnom i značajkama, a osim toga, Google je već predstavio neobičnu značajku - mogućnost slanja poruka s rokom trajanja. No, iznenađenja tu ne prestaju. Uskoro uvodi i novi 'povjerljivi način' rada, piše The Verge.

Nova bi opcija trebala štititi korisnike koji ne žele prosljeđivanje svojih poruka nakon što ih pošalju odabranim kontaktima. Google će tako omogućiti korisnicima Gmaila da zatraže pristupni kod za otvaranje poruka e-pošte, koji će se generirati putem SMS-a ili da postave datum isteka poslanih poruka. Te će značajke uglavnom privući tvrtke koje žele više kontrole nad korištenjem svoje e-pošte, ali neće zaustaviti ljude da snimaju zaslon ili fotografiju poruke.

Google je već potvrdio da će ažuriranje uskoro biti dostupno, a poruka ranog pristupa programu otkrila je da bi to trebalo biti u narednim tjednima.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!