Globalni skup ipak u Zagrebu umjesto Palme

Autor: Marija Crnjak , 13. ožujak 2019. u 21:59
Trodnevna konferencija bit će na Velesajmu/Davor Višnjić/PIXSELL

Arena International u svibnju dovodi vodeća imena svjetske hotelske industrije.

Globalna trtka Arena International organizator je trodnevne međunarodne konferencije International Hotel Technology Forum (IHTF) sredinom svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Kako stoji na web stranicama, konferencija je posvećena tehnologijama u hotelskom poslovanju, najavljuje se više od 250 vodećih imena iz svjetske hotelske industrije te barem 40 govornika iz hotelskih kuća Marriott, Hilton, Accor, Four Seasons, ali i Valamar Riviera.

Najavljen je ambiciozan program s nizom panela, radionica, intervjua… o upotrebi AI-ja u hotelima, o novoj generaciji gostiju… "Ova konferencija održava se u Europi zadnjih 16 godina, u Londonu, Parizu, Barceloni, Palma de Mallorci i ovo je prvi put da smo u Hrvatskoj i Zagrebu, čemu se radujemo", istaknuo je David Jones iz Arena Internationala.

Na stranicama Arena International Events Groupa navodi se kako organiziraju događaje u farmaceutici, energetici, turizmu, a podružnica Clinical Trials i kongrese o kliničkim istraživanjima.

Konferencija je lani bila u španjolskoj Palmi, što se donedavno najavljivalo i za ovogodišnje izdanje IHTF-a, ali u međuvremenu je odlučeno da se održi u Zagrebu, iz Arene ne pojašnjavaju zašto su se predomislili.

Komentirajte prvi

New Report

Close