Glasajte za najbolji wellness hotel i osvojite 1000 dolara

Autor: Marija Crnjak , 19. kolovoz 2015. u 13:32
Vitality Hotel Punta. Press Foto

Lošinjski hoteli Bellevue i Vitality Hotel Punta jedini su hrvatski hoteli koji su nominirani za nagradu Global Wellness Travel Awards 2015.

Lošinjski hoteli Bellevue i Vitality Hotel Punta koji posluju u sastavu grupacije Lošinj Hotels & Villas jedini su hrvatski hoteli koji su nominirani za nagradu Global Wellness Travel Awards 2015., i to u čak tri kategorije, za najbolji novi spa&wellness hotel, za održivo poslovanje te za financijski najdostupniji hotel. Nagrada Global Wellness Travel Awards dodjeljuje se svake godine u više različitih kategorija, a u konkurenciju ulaze brojne svjetske destinacije koje nominira panel stručnjaka iz različitih područja spa i wellness industrije na temelju kvalitete usluge.

Nagradu dodjeljuje tvrtka Spafinder Wellness, najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka koja se bavi spa i wellness industrijom već više od 30 godina. Radi se o tvrtki koja je proglašena najboljom za pronalazak spa i wellness putovanja od strane uglednih svjetskih medija kao što su New York Times, Forbes ili USA Today.

Nagrade se dodjeljuju u 20 kategorija, a natječu se wellnessi, hoteli i resorti iz 53 zemlje, njih ukupno 504 iz 273 svjetske destinacije. Pobjednici se biraju zbrojem glasova 33 stručnjaka za spa i wellness industriju s glasovima korisnika. Može se glasati od 13. kolovoza do 30. rujna na web stranicama Wellness Travel Awards, a oni koji glasaju imaju priliku osvojiti poklon bon za wellness u vrijednosti 1000 dolara. 

„Nominacija hotela Bellevue i Vitality Hotela Punta kao jedinih hotela iz Hrvatske je rezultat zajedničkog truda, rada i ulaganja svih zaposlenika kako bi se naši hoteli pozicionirali uz bok najboljih i najkvalitetnijih hotela u cijelom svijetu. Ovakva međunarodna priznanja su velik poticaj da nastavimo s kontinuiranim unaprjeđenjem usluge i ponude, kako grupacije Lošinj Hotels & Villas, tako i cjelokupne grupe Jadranka.“ istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranke u čijem sastavu posluju lošinjski hoteli.

Inače, ove je godine mnogo više kandidata izvan SAD-a, za razliku od prošlih godina, dok je najveći rast zabilježila regija Azije i Pacifika, što pokazuje da se u tom dijelu svijeta industrija spa i wellnessa jako brzo razvija i raste. Global Wellness Travel Awards nagrade bit će dodijeljene u Londonu 4. studenog 2015. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close