General Gotovina počasni građanin Dubrovnika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. siječanj 2013. u 11:35
Ante Gotovina; Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nagradu Grada Dubrovnika za životno djelo dobio je nekadašnji dubrovački biskup, a sada zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljić.

 Dubrovački gradski vijećnici proglasili su generala Antu Gotovinu počasnim građaninom Grada Dubrovnika, a nagradu Grada Dubrovnika za životno djelo dobio je nekadašnji dubrovački biskup, a sada zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljić.

Prema prijedlogu gradskog Odbora za javna priznanja, na sinoćnjoj sjednici Gradskog vijeća Dubrovnika šest godišnjih nagrada dobili su Caritas Dubrovačke biskupije, Duško Asić, Vedran Benić, Marina Sršen, Paola Dražić Zekić i Libertas Foundation iz San Pedra u Californiji.

Ove nagrade bit će uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u subotu 2. veljače, u Kazalištu Marina Držića, na blagdan Svetog Vlaha i Dan Grada Dubrovnika.

Odlukom Gradskoga vijeća za v.d. ravnateljicu Ustanove u kulturi "Dubrovačke ljetne igre" umjesto Ivice Prlendera imenovana je Ivana Medo – Bogdanović, dok je za v.d. ravnatelja Doma Marina Držića imenovan Nikša Matić, umjesto Vesne Delić Gozze, koja je otišla za ravnateljicu Umjetničke galerije Dubrovnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close