Sberbanka spuštanjem Rucner sa zgrade započela poslovanje

Autor: Danijela Jozić / VLM, Poslovni.hr , 24. travanj 2013. u 14:49
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Sberbanka je svoje otvorenje u Varšavskoj ulici odlučila učiniti pamtljivim.

Sberbanka je svoje otvorenje u Varšavskoj ulici odlučila učiniti pamtljivim. Violončelistica Ana Rucner spustila se sa zgrade svirajući violončelo.

Iz Sberbanka je ranije najavljeno kako će se povodom otvorenja prve reprezentativne Sberbank poslovnice u Hrvatskoj održati panel diskusija na temu „Poslovanje s Rusijom – iskustva iz prakse“.

Sberbanka, koja je danas otvorila prvu poslovnicu u Hrvatskoj, dobila je na panelu o poslovanju s Rusijom još jedno ime. Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic grupe ju je nazvao Sberbridgebank ili Mostobankom. Upravo je zajam od 40 milijuna eura Atlanticu u sklopu sindiciranog kredita  bilo jedno od prvih ulaganja Sberbanke u ovoj regiji.

"Sberbanka na svoje klijente ne gleda samo kratkoročno kroz prodaju vlastitih proizvoda već je riječ o mudroj i stabilnoj organizaciji. Njihovim dolaskom u Hrvatsku i regiju ispravlja se povijesna nepravda našeg gospodarskog odnosa prema Rusiji koja nam je zbog poznatog razvoja događaja na ovim prostorima, naših tragedija, ali i nespretnosti postala neko daleko tržište", izjavio je Tedeschi. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

ne brini,plaćamo joj mi doprinose i mirovinsko.ipak je ona slobodna umjetnica. bolje bi bilo da je dizajnerica-spuštajnerica .

Drugi puta nek se baci na glavu, za veći umjetnički dojam

Koliko je koštala ta vratolomija ?

I drugo, koliki su prihodi ove ” slobodne umjetnice ” -godišnje?
Kako joj se zove firma?
/ neće valjda reći da je slobodni umjetnik s minimalnim godišnjim neoporezivim prihodima/
jer nastupi za BANKE, FARMACEUTSKE KOMPANIJE I SL….gdje ona nastupa, koštaju
poprilično!

New Report

Close