Jedan premijer – 9 automobila, pet sindikalnih čelnika – jedan automobil

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2013. u 11:27
Premijer Milanović u Mokricama

‘Za razliku od predsjednika Vlade RH, kome je za put do Mokrica bilo potrebno čak devet automobila, sindikalni lideri uspjeli su stati svi u jedan automobil’.

Čelnici pet sindikalnih središnjica: Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisnih hrvatskih sindikata, Matice hrvatskih sindikata, Hrvatske udruge sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske uputili su se jutros na zajednički sastanak s predsjednikom Josipovićem.

"Za razliku od predsjednika Vlade RH, kome je za put do Mokrica bilo potrebno čak devet automobila, sindikalni lideri uspjeli su stati svi u jedan automobil i složno se uputiti na Pantovčak", poručuju iz Matice hrvatskih sindikata.

Komentari (3)
Pogledajte sve

nikako mi nije bilo jasno kako sindikalci mogu imati plaće 10-15 k kuna a prosječna radnička 4-5 k kuna.zar je teže biti sindikalac u toplom uredu ili raditi cijeli dana i izdvajati za sindikat.

a o mili-vanili će birači uskoro reći šta misle o bahatluku i crnokošuljašima i građanskom ratu.pogotovo nakon skupa protiv ćirilice u vukovaru.

Milanoviću parazitu

pravi sindikalac ide tramvajem, ako već ne može odvojiti toliko vremena da ide pješke, da bi što više uštedio, da bi ovaj koji se spominje u tekstu i ovaj kod kojega idu mogli više trošiti

New Report

Close