FOTO: Zavirite u unutrašnjost Todorićeve Ville Castello – Ramljak za nju traži čak sedam milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2017. u 10:13
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Villa Castello nalazi se u Medveji, nedaleko od Opatije, a u vlasništvu Agrokora je od 1999. godine.

Villa Castello, koju Agrokorov izvanredni upravitelj Ante Ramljak stavio u prodaju kako bi namirio dio koncernovog duga, prodaje se po početnoj cijeni od sedam milijuna eura bez PDV-a, piše Dnevnik.hr

Agrokorov posjed ima ukupno 10.062 kvadratnih metara zemljišta sa 969 kvadrata stambenog prostora, od čega Villa Castello ima neto površinu od 851 kvadratnog metra s podrumom, prizemljem i tri kata, a depadansa ima 118 kvadrata neto površine prizemlja i prvog kata.

Villa Castello nalazi se u Medveji, nedaleko od Opatije, a u vlasništvu Agrokora je od 1999. godine.

Na posjedu se nalaze dva odvojena objekta: Villa Castello koja kao glavni objekt obuhvaća plažu i šetnicu uz more te depadansa, odnosno pomoćni objekt koji se koristi kao gostinska kuća ili kuća za osoblje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Cijena je preniska za ovu nekretninu , može se tražiti dvostruko ..i biti će kupaca, koji će vrlo rado oprati novac na ovom poslu.

Kome li su oduzeli drugovi tu raskošnu vilu nalik na dvorac? I da li je misle vratiti pravom vlasniku, ili njegovim legitimnim nasljednicima?!

Ne smatram problemom ako firma ima takvo nešto u vlasništvu, čak i ako ne posluje profitabilno. Mene tu više muči po kojoj kalkulaciji se obračunavala plaća u naravi za korištenje toga (i dal uopće je)…

New Report

Close